Datorită unor lucrări de mentenanță efectuate de Registrul Comerțului, în perioada 12 Iunie 2017 - 30 Iunie 2017 accesul la dosarele ReCom este suspendat.

Verificare firme online

Pentru a verifica o firma dupa CUI, denumire sau numar la Registrul Comertului trebuie sa urmezi cei 5 pasi de mai jos:

Econograma Demonstrativa
Cautare firma Selectare informatii Confirmare comanda Achitare comanda Download PDF
1. Cautare firma
Sus Incepe verificarea prin cautarea unei firme dupa CUI, nume sau numar la Registrul Comertului in campul de mai sus!
Verificarea unei companii / partener de afaceri

Sistemul de verificare

Sistemul online de verificare al firmelor din Romania este rezultatul muncii unei echipe de specialisti in domeniul financiar-contabil si IT. Acesta a fost dezvoltat, integrat si testat pe o durata de 2 ani si apartine companiei BORG DESIGN SRL, firma cu experienta in domeniul software de mai bine de 10 ani.

Verificarea firmelor sau a partenerilor de afaceri se poate face acum mult mai usor, direct online. Acest sistem de verificare este rapid si eficient si poate fi folosit Non-Stop. Rapoartele generate de sistem se numesc "Econograme" si practic sunt fisiere Adobe PDF ce contin informatii si grafice economice despre firme si persoane fizice autorizate.

Econograma PDFModel Econograma


Obtinerea econogramelor

Econogramele pot fi obtinute prin realizarea a 5 pasi simpli (cautare companie, alegere tip econograma, confirmare comanda, achitare comanda si download econograma). Aveti nevoie doar de un cont de acces pe care il puteti obtine la sectiunea inregistrare. Plata econogramelor se poate face din soldul contului. Acest sold poate fi alimentat prin SMS si prin CARD.

Preturi si Informatii
AJUTOR